Sommarkväll i Borgholm med mat o musik

Gårdagskvällen var fin med hygglig temperatur och solen sken så vi styrde kosan till Öland ännu en gång. Var underhållning på torget som alltid under onsdagskvällarna under sommaren.
Mycket trafik på vägarna så tog lite extra tid och köra dom 4 milen dit. Fick bord på restaurang för lite middag. Beställde Fajita med kyckling, tortillabröd och goda såser till. Aldrig ätit detta förut men så gott det var.
 
Kycklingen serverades på varm järnplatta tillsammans med lök och paprika. Tillsammans med de tre goda såserna: vitlök, guacamole och tomatsås blev det supersmarrigt på de varma tortillabröden.
 
 
Vi slog till på en glassig efterrätt med - var ju ändå lillördag!!! Äkta vaniljglass med kolasås och bär!
 
 
Black Jack stod för underhållningen denna kvällen. Vilket ös och vilka gamla godingar dom spelade. "Corrina Corrina",  "Oh Carol",  "Inatt inatt är det du o jag" och många fler. Även Idol Molly sjöng en låt. Samt radioprataren Peje från Radio Kronoberg sjöng allsång i andlig tappning :-)
 
 
Massor av folk på torget denna kvällen. Mycket mer än veckan före. Öland är sannerligen fyllt med turister nu. Här syns bara en bråkdel av publikhavet framför scenen.
 
 
Dansbanden åker omkring i sina stora rejäla bussar på vägarna. Klart det ska va bekvämt då dom kuskar från söder till norr och kors och tvärs i vårt land. På fredag spelar Black Jack på logen i Kalmar.
 
Här i Kalmar blir det marknad i city under kommande fredag och lördag. Mycket knallar utlovas och mycket folk rör sig i city då. Vi brukar gå en mindre runda på marknaden och kolla utbudet. Pratas om hård blåst och regn till helgen. Inget kul alls för marknadsbesökarna. Och badstränderna gapar väl tomma........
 
Kram från Lotta

Kommentarer
Postat av: Evas pyssel

Det är ju härligt med alla dessa uppträdande man kan vara med om. Vi är i startgroparna för kvällen , riggade med stolar och fikakorg. Längtar !!!!
Jovisst är dina vättar med året om. De har bosatt sig vid den gamla järnspisen. Tycker att de passar bra där och inte ska bäddas ner i en låda.
Ha det fint. Kram Eva

2015-07-23 @ 15:17:17
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0