Skön sommarkväll på Larmtorget

Vilken sommarvärme vi har nu!!! Nästan för bra liksom. Man ska inte klaga men jag har lite svårt för denna otroliga värmen. Får faktiskt mer ont i mina leder. Svullnar och allmänt olustigt........ för inte tala om att svetten rinner!!
Det som är positivt är ju att kvällarna blir ljumma och behagliga.
 
Igår kväll tisdag begav vi oss in mot Kalmars centrum och stadens "finrum" Larmtorget. Torget är omgärdat av olika pubar och restauranger med stora uteserveringar. Grönska av stora träd och en brunn med fontän. Och så den stora scenen i torgets ena hörna. Här är det musikunderhållning under sommaren varje tisdag och torsdag kväll.
 
Dansorkestern Larz Kristerz var här för 6e året i rad och drar alltid fullt med folk denna kväll. Ca 5000 pers bedömdes vara här denna kväll.
 
Vi var ute i god tid och hade stolar med oss. För att stå under flera timmar eller sitta på hård träbänk går bort.
 
Förväntansfull publik i väntan på att allt ska börja. Man har deltävling med 3 deltagare till Svensktoppen nästa först under kvällen innan huvudartisten går på scenen.
 
 
Men vad är detta?? Kom upp ett gäng på scenen o drog av några låtar i konstig mundering :-)  Såklart var det killarna i Larz Kristerz som skojade till det lite!!!
 
 
Så här brukar dom se ut i sina flotta scenkläder med utsvängda ben á la 70 tal. Dom drog igång med låten "Purple Rain" som är sååå bra!
 
Såg ett enda dansande par; min ex make med buggande tjej som svängde loss i en härlig bugg!! Var tämligen svårt och sitta still när bandet svänger loss i sina goa låtar.
Ljummen kväll och härlig musik kan det va bättre!! Jag trivdes gott i alla fall. Hoppas på fler härliga musik kvällar i sommar. Både i Kalmar och i Borgholm - där det ikväll drar igång med Sommarkväll på Borgholms torg med musik till The Playtones. Det händer mycket i sommar Sverige.
 
Ha det gott i värmen och se till att dricka mycket vätska (vatten).
Kram fr Lotta

Kommentarer
Postat av: PetterCarin

Länge sen jag besökte dig, mycket trevligt du varit ute på!

Tycker också det är jobbigt med värmen, vet ibland inte var man ska ta vägen? Viktigt att dricka och äta lite salt mat, tex matjesill, gott med färskpotatis o gräslök! Mums!
Ha de gott, sköt om er bägge två, kram, Carin

2014-07-10 @ 08:10:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0