Min första vecka som sambo

För en vecka sedan flyttade Bosse, min andra hälft in till mig o vårt liv under samma tak tog sin början.
Veckan som förflutit har gått jättefort. Vi har haft möbler, kartonger o prylar runt oss överallt känns det som. Lådor har packats upp, saker har slängts ur skåp o lådor, en del grejer skänkts till second hand affären och en hel del förts ner till källarförrådet. Vi gnäller o klagar över trötta o onda kroppar. Men vi klarar det mesta och delar dagarna i bästa samförstånd o skrattar en del åt våra tokiga påhitt emellanåt.En go o glad Bosse på rastplatsen på väg upp till Kalmar


Två flyttgubbar/killar följde med i lastbilen fr Malmö; Dennis o NiklasHär i Kalmar väntade ytterligare bärhjälp, Per, Nisse, Robban o Hanna. Undan gick det och tömma
lastbilen. Mycket lastades in i mitt hobbyrum- många kartonger blev det.


Det gick inte att ta ett enda steg in i hobbyrummet. I vilken ände skulle vi börja? Det var bara att spotta i nävarna o sätta fart. Idag finns fortfarande lådor i detta rummet, men man kan gå in där och vända sig om i alla fall. Ett steg i rätt riktning............Flyttgubbar i fullt språng; Per, Robban, Nisse o Bosse vid entrén där jag o Bosse bor.

Fredag kvällen tillbringade vi tillsammans med våra goe vänner Nisse o Robban på Thai Silk. En god buffé avnjöts under trevliga former- mycke mat och ännu mera mjukglass fyllde våra magar. Jag har även hunnit med en lunch träff med tjej gänget och Bosse varit på jobb intervju samt en info träff på kommunen. Jag trivs som bara den med sambo livet tillsammans med min going Bosse. Livet är ljuvligt!!!Så gott med buffé ..............

Ha de gott alla goa blogg läsare, kram fr Lyckliga Lotta!!!!

Idag blir jag sambo!!!

Jippie äntligen!!! Som jag längtat efter denna dagen. Dagen när min going Bosse flyttar in hos mig. Vi har inte träffats på drygt 2.5 månad, så jag kommer kasta mig i hans famn o krama honom hårt när han kommer framåt eftermiddagen.

Just nu håller dom på för fullt och fylla lastbilen nere i Malmö. Han har sina systrar med familjer till hjälp. Många kartonger är det plus en del möbler. och allt detta ska in i denna lägenheten- som redan är rätt full med prylar.
Visst har jag rensat, skänkt o sålt en hel del- så Bosses möbler ska få plats enligt våra beräkningar :-)

Det ska bli underbart och dela livet med en man igen. Dela vardag o helg, dela glädje o sorg- sida vid sida o finnas där för varandra. Hitta på roliga saker ihop helt enkelt. Tvåsamheten är att föredra trots allt.

Det blir timmar av väntan för mig nu......... tiden går sakta. Om 4-5 timmar är dom här o lastbilen rullar in på gården här. Jippie jag ska jubla o skrika högt då......... Äntligen!!!!Om möblerat i vardagsrummet, tomt utan soffbord- men snart fylls det på
med andra möbler.

Här ska ett matsalsbord få plats........ med lite justeringar
Bosse o jag - så mysigt!!!

Önskar er alla en riktigt skön helg. Jag vet vad jag ska göra; packa upp flytt lådor!!
Kram Lotta

10 dagar kvar

Jag har nedräkning!!! Använder inget måttband o klipper bort 1 cm per dag - ej heller någon kam där man tar bort en liten pigg för var dag. Näää jag bara räknar dagar o timmar i skallen............ om och om igen.
Försöker förbereda mig - men vet ej hur jag kan göra det egentligen.

Dagen D är den 17 mars. Dagen som jag längtat efter o väntat på så länge nu. Dagen då det kommer in en karl i huset igen!!! Vi ska bli sambo!!!  Vi har inte träffats sen i julhelgen och det känns som en evighet sen dess.Denna långe, goe och glade man ska jag bli sambo med!!

Allt eller nästan allt är förberett här i lägenheten. Mycket har rensats bort, slängt, skänkts eller blivit sålt. Ska bara bli av med en säng och ett soffbord åxå. Sen finns det plats att inreda med Bosses möbler här åxå. Ska bli spännande och se om vår planering håller. Vi har funderat och möblerat i tanken, både en o flera gånger- hoppas det funkar även i verkligheten.

Ska bli så gutt och skingra ensamheten. Är bland det värsta som finns, synnerligen ensamma helger är jobbiga.
Visst har jag familj, släkt o vänner men främst helger vill man inte störa andra utan jag har nog mest varit själv under dom flesta helgerna.En bild från områdets naturpark och bäcken, brf Bruksgården HSB.

Att göra saker tillsammans är ju betydligt roligare. Vi hoppas på många små utflykter i närområdet. Finns mycke och upptäcka på hemmaplan. Till sommaren blir det mysiga underhållnings kvällar på Larmtorget t ex att se fram emot. 

Jag längtar enormt efter att få åka upp och besöka sonen o hans tjej i Stockholm. Dom har bott där drygt 1 år och jag har fortfarande ej varit hos dom. Förhoppningsvis blir det en bilresa upp till dom under maj månad någon gång.

Tiden går sakta sakta- minut för minut i snigelfart. Men det är väl så när man längtar efter nåt och någon speciell. Livet går in i en ny fas. Nåt bra, nåt positivt. Jag behöver detta nu efter allt tungt o jobbigt jag gått igenom. Tänk vilka vändningar livet kan ta!!!!

Ha de gott alla ni där ute nånstans- va rädda om varandra.
Kram Lotta

RSS 2.0