Tiden går.......... ett år äldre!!!

Oj nästan en månad sen jag skrev blogg senast. Gud vad tiden går......... har varit en seg januari och halva februari. En förkylning med envis hosta har jag haft sen julhelgen. Rosfeberinfektion i januari och sen var jag energilös efter penicillinbehandlingen. Ingen ork till hantverk heller då mina fingrar värkt mycket sista tiden..... suck!!!
 
Hoppas på vändning nu och ju ljusare det blir ute, vaknar livsandarna till liv förhoppningsvis. Varit grått och trist väder länge nu. Ska tydligen bli många plusgrader och sol framåt senare halvan av denna veckan :-)
 
Igår fyllde jag år. Ännu ett år äldre. Kroppen är skruttig men sinnet är ungt tack och lov <3
Fick besök av familjen: min bror med familj, min syster med man, mamma, min son med flickvän. Hade besök även i lördags av min systers dotter med kille o 3 barn. Trevligt båda dagarna.
 
I lördags fikade vi med glass, kex och fruktcocktail - barnen var förtjusta och vi andra med!!
 
 
Min sambo kom hem med en vacker blombukett i lördags. Fina lila/rosa blommor som färgmatchar vår lila duk och ljusstakar mm. Jo jag gillar lila- kanske märks!!
 
 
Fick även en fin väska av sambon som han valt alldeles själv. Bra jobbat!! Många fack i väskan o smidig modell. Kan jag kanske slänga den gamla halvtaskiga väskan nu........... har svårt och göra mig av med väskor.............
 
 
Vi smaskade på smörgåstårta från Danska Wienerbageriet. God men snålt tilltagen!!
 
 
Är det kalas ska man självklart bjuda på Spettekaka. Är ju sambo med en skåning och jag gillar verkligen Spettekaka så det är ett måste. Vi fikade även på Almondy Dajmtårta, mycket sött och gott denna dag!!
 
 
Fick bl a en stor och tjusig orkideé av min bror med familj. Presentkort till nån teater eller musikevenemang, pengar, ljuslykta och mer blommor.
Ordningen är nu återställd här hemma. Bara och invänta sambons 55 årsdag om några månader- då han hunnit komma ifatt mig :-)
Under veckan ska hinnas med besök hos tandhygienist, fotvårdsbehandling, återbesök hos ögonläkaren (hoppas på positiva svar) samt ett årsmöte. Lite mer besök av släktingar som gratulerar mig i efterhand blir det åxå.
 
Ha en fortsatt bra februari alla kära bloggläsare. Kram från Lotta

RSS 2.0