Sommarbröllop

Vi var igår inbjudna att deltaga i goda vänners bröllop. Bröllop är glädje och lycka och en alldeles underbar stund i livet med många minnen. Dessutom ett bröllop mellan två killar. Spänning och förväntan låg i luften på väg till kyrkan. Dessutom regnade det rejält och det regnet var ej beställt.
 
Söder om stan i vackra Hossmo kyrka var vigseln. En liten familjär kyrka.
 
Fina Nils-Erik och Ricki på väg mot altaret
 
Vigselförrättare var Mildred Fischer, solosång framfördes av Liselott Shatri. Här avges löftena till varandra.
Så stämningsfullt och kärleksfullt det var, mina ögon tårades minsann.
 
 
 
Efter vigseln såg dom båda så lättade ut och kärleken lyser om dom. Risgryn kastades över dom lyckliga, ja några kastade makaroner för riset var slut ........
 
 
Flott var det minsann. I limousine åkte brudföljet iväg för lite fotografering. För att sen anlända till festlokalen en bit bort.
 
Buffebordet framdukat på prideduken. Här fanns allt och lite till. Kött lax, böckling, kyckling, meloner, bröd, potatissallad mm. Varvades med tal, sång och musik och mat under lättsamma former.
 
 
Och bröllopsvals blev det såklart - den gick som en dans. Ricki hade legat i och tränat minsann Spelade och sjöng gjorde Tommy Elmgren från Nybro. Han höll även i en musikquiz som var rolig.
 
 
Sen väntade vi ju alla på Bröllopstårtan såklart. Skulle hämtas på ett kondis i Nybro 3 mil bort i en kyllåda som visade sig vara alldeles för stor för bilen som skulle frakta tårtan. Panik!! Ett släp fick hyras för att forsla tårtan i sin kyllåda. Dyr tårta o extrajobb men tur den var så himmelskt god.
 
Bröllopstårtan i 3 våningar från Sandbergs kondis.
 
Mer sång och dans och även paketöppning blev det under kvällen. Fina gåvor och även resepresentkort fick brudparet av oss gäster. Tröttheten och värken slog till med kraft vid 24 tiden s vi bröt upp och var nöjda och glada över att få dela denna underbara dag med våra vänner. All lycka till våra vänner in i framtiden.
 
Kram fr Lotta
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Vilket vackert bröllop. Man såg verkligen lyckan stråla.Och maten såg också strålande god ut för att inte tala om tårtan. WOW !!!
Kram Eva

2016-07-05 @ 22:58:11
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com
Postat av: Carin Andersson

Oj, vad jag är dålig på hälsa på hos dig. Får skämmas......vilket fint bröllop ni var på och god mat och spännande med tårtan, tur det löste sig, den var verkligen ståtlig!
Ha en fin sommar med lagom varmt, ta hand om er, kram, Carin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0