Mer musik hos Söderbönor

Eftersom vi gillar musik av olika slag snappade jag upp en liten trevlig tillställning hos Ölands Söderbönor, ett café i Mörbylånga på Öland. Nick Borgen skulle uppträda i caféets trädgård under lördagskvällen. Han är killen som framförde låten "We are all the Winners" i melodifestivalen 1993. Han kom 2a med det bidraget. Han spelade i dansband under flera år bl a i Thor-Erics samt i sin egen Nick Borgens orkester. Men han spelar olika typer av musik och komponerar massa låtar.
Han är född o uppvuxen i Norge så vi fick höra några norska visor under kvällen med. Annars spelades det låtar av Cornelius Wreeswik, Bob Dylan, Simon o Garfunkel mfl. Nick är en glad prick och med glimten i ögat framfördes en del kul historier och sånger vi aldrig hört förut.
 
Nick Borgen i berättartagen.
 
En av ägarna till Ölands Söderbönor hälsade välkommen och berättade om kommande musikkvällar då bl a Göran Fristorp kommer och underhåller.
 
 
På baksidan av cafeét är den mysiga trädgården. Allt fler människor fyllde på platserna vid borden. Lite lättare förtäring fanns att köpa. Vi tog baguetter med skagenröra. Det grillades hamburgare på plats och många tog ett glas öl eller vin i solskenet.
 
 
På hemvägen stannade vi till i Färjestaden då himmelen var så vacker ville vi fota lite. Vyn över Ölandsbron och Kalmarsund är helt magisk.
 
 
Jag fortsatte och fota även från bilen när vi körde över Ölandsbron. Jag är så förtjust i fina solnedgångar- får liksom aldrig nog av att fylla själen och sinnet med det vackra.
 
 
Vill ni kika in på Ölands SöderBönor hemsida så kika här: http://www.ölandssöderbönor.se/ cafeét finns i ena hörnet av torget i Mörbylånga. Där det för övrigt är sommarmarknad till veckan, 16 juli. Där serveras bakverk, varma mackor, baguetter, sallader mm. Samt finns en liten butik med inredningsprylar.
 
En fortsatt skön helg till er alla, kram Lotta
 

Kommentarer
Postat av: Carin Andersson

Så mycket trevligt ni är ute på! Nick Borgen hade jag gärna velat se uppträda!

Ha de gott! Kram, Carin

2015-07-12 @ 21:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0