Fin inredning till hemmet

När vi var i Malmö under helgen var det 2 butiker jag gärna ville besöka. Butik Råsa i Malmö och Vellingeblomman i Vellinge en bit utanför storstaden. Båda har ett stort utbud av olika heminredningsprylar som jag gillar.
Blev en del inhandlat och lite bilder togs. Delar med mig lite här:
 
Bilder från Butik Råsa: dessa lyktor från Majas Cottage har ett fint sken. Vissa procent av försäljningen av dessa lyktor går till bidrag till Barncancerfonden. Bra grej!!
 
Underbara klot för lite större ljus...... se mer på www.butikrasa.se
 
 
 
Roliga textade brädor med olika stjärntecken. Jag är Vattuman och sambon Vädur. Och visst är vi båda alldeles underbara!!!
 
 
Denna text var ju himla kul :-)
 
 
Köpte denna fina regnmätaren med en groda på Butik Råsa, blev så himla fin här hemma. Hoppas dock att den inte fylls med massa regn!!!
 
 
Denna skylt ville jag bara köpa! För vi har gott om mördarsniglar hos oss och vi delar gärna med oss.......
 
 
Bilder från Vellingeblomman. Här finns åxå massor av olika inredningsprylar bla med båt-hav-strand tema. Sambon ville tydligen vara med på bilden i bakgrunden!
 
 
Inredning till t ex badrum i samma färgton - snyggt!!
 
 
Miniväxthus och färgglada fågelholkar och massa annat fanns att inhandla åxå. Kolla gärna in deras hemsida www.vellingeblomman.se eller sök efter Vellingeblomman på Facebook.
 
 
Så himla kul och kika på allt fint som finns i inredningsväg. Men man får handla med förnuftet. Har ju ej plats till allt man skulle vilja ha. Men oerhört kul att strosa runt och titta i alla fall. Och ännu roligare när det är i butiker som vi ej har i Kalmar.
Solen gassar idag- den första måndagen i augusti. Många har börjat arbeta igen efter semestern men vi som är hemma av olika anledningar får njuta av dagen - Carpe Diem.
 
Kram från Lotta

Kommentarer
Postat av: Anne-Lie

Håller också tummarna att regnmätaren inte blir fylld på länge. Har regnat tillräckligt mycket i sommar. Nu vill vi ha SOL!
Sommarkram!

2015-08-03 @ 21:45:08
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Carin Andersson

Så mycket fint du visar och allt trevligt du varit ute på, så roligt att se!

Regnmätaren är så fin, en prydnad i sig själv, hoppas den får vara tom....och snigelskylten hade också passat här!

Ha en riktigt fin helg och sköt om er!
Kram, Carin

2015-08-07 @ 08:11:45
Postat av: Evas pyssel

Vilka trevliga affärer ni har besökt i Skåne. Dom KAN !!!! Ha ha. Roliga skyltar är alltid kul att dekorera med och grodmätaren var ju helt perfekt till din samling.
Kram Eva

2015-08-09 @ 14:47:11
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0