GLAD PÅSK

Då är påsken här och långfredag idag. Påsken är ingen högtid som vi någonsin firat med dunder och brak i vår familj. Lite mer ägg kanske det blir och några sillbitar och ett o annat godisskumägg glider ner i magen. Men inga lammstekar o dylikt finns på matbordet i helgen.
 
Brukar pynta lite lätt bara. Har lite påskprydnader som kommer fram ur gömmorna. Tillverkar inte påskpynt och säljer, finns inte så många marknader runt påsk där såna alster går att sälja. Påsken är en kort tid om man jämför med advent och jul.
 
Köksbordet pyntat med duk med tryckt motiv- haft den i många många år!! Gul bordstablett och pynt med kyckling och påskahöna.
 
På annan plats i köket finns dessa kycklingarna som jag själv tillverkat på slutet av 70 talet. Några plastägg och gul duk gör det lite extra påskigt!! Och visst är köket kryddat med kärlek <3
 
Matsalsbordet går i gula och gröna toner och även här får kycklingar pryda bordet.
 
Denna fina glasklocka står i bokhyllan. Jag tog en ljusmanschett och en liten kyckling och placerade där. Blev ju väldigt fint.
 
Än så länge är detta påskägg tomt men ska fyllas med lite gotter. Bara så svårt och låta bli och lyfta på locket när godsakerna finns däri........
 
Vill önska er alla en riktigt go och Glad Påsk. Ät inte för många ägg bara!!
Kram från Lotta

Kommentarer
Postat av: Anne-Lie

Önskar dig en fortsatt trevlig påskhelg.
Påsk-kram!

2015-04-04 @ 18:31:31
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Evas pyssel

Så fina påskprydnader du har. Jag sätter inte fram så mycket , det går ju så fort över. Men det som är ska få vara kvar hela påsklovet.
Tråkigt att du är och har varit sjuk . Hoppas det blir bättre nu när det ska bli sköna dagar.
Hämtade grejer på Oxhagshemmet igår. det var ingen munter stämning där. De visste inte hur det blir där framöver. Så jag bokade inte in oss till jul. Trist.
Krya på dig . Kram Eva

2015-04-08 @ 22:40:44
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com
Postat av: Carin Andersson

Så fint ni pyntat till påsk, själv plockade jag inte fram så mycket, det är så kort helg.

Idag har vi ganska fint väder, det är så man kan sitta ute på altanen, första dagen det gått, sädesärlan kom idag också, ett pålitligt vårtecken.

Ha en fin vår! Sköt om er! Kram, Carin

2015-04-11 @ 17:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0