Utan fungerande ögon ser man inget........

Ja det är en sanning minsann!! Utan fungerande ögon ser man inget. I 14 dagar har jag haft besvär med ena ögat. Började med ett skav i ögat, som ett litet korn eller hårstrå låg där o skavde. Ögat blev rött och började värka rejält. Haft detta ett flertal gånger, så hoppades det skulle gå över. Kontaktade ögon klin som bara rekommenderade mer tår ersättnings droppar då jag har extremt torra ögon pga en reumatisk sjukdom som heter Sjögrens syndrom. Detta hjälpte dock inte så några dagar senare ringde jag igen, fredag förra veckan. Inga läkar tider fanns kvar utan blev hänvisad till en jour tid lördag morgon. Upp i ottan och iväg...........
 
Har sår på hornhinnan och en bakteriell infektion. Ser skit taskigt- dimmigt. Såg knappt översta raden på tavlan med bokstäver hos ögon läkaren. Fick antibiotika i droppar och inflammationshämmande droppar. Plus en fet salva att ta till natten.
 
Droppar droppar droppar....... som grumlar ögat och ger mig mer dimsyn!!!! Men bara det hjälper så.
 
Det ska väl bli bra så småningom detta med. Har som sagt haft dessa besvär förut men inte så allvarligt. Beror nog på den bakteriella infektionen med. Har haft en lång period med hosta, lunginflammation mm - nu räcker det.
 
Dagarna är inte så innehållsrika nu för tiden. Vilar och sover en del, för att tiden ska gå. Blir kortare stunder vid datorn eller tvn. Och så lite Wordfeud på surfplattan emellanåt. Det är så kul. Men jag är urkass. Blir många korta ord med 3 bokstäver som ej ger många poäng. Men vi är alla barn i början!! Ett kul tidsfördriv som håller hjärnan igång lite.
 
Funkar jättebra med pennan på pekskärmen. Mina fingrar lyder inte riktigt som jag vill.......
 
Än håller vintern greppet om oss och snön ligger där vit och gnistrande. Vår katt Sudden gillar inte snön o vägrar gå ut. Men nyfiken är han och vill gärna kolla läget utanför balkongdörren. Min sambo har därför skottat fram en liten fyrkant på altangolvet där katten kan gå ut och få en nypa frisk luft. Men ofta vänder han på tassen lika fort som han gått ut där......... Är ju sååååå kallt och massa snö!!! Han liksom vi längtar efter våren nu.
 
Här ser ni lilla tass avtrycket i snön på Suddens lilla utegård!!
 
Vill till sist bara visa några änglar jag har på en hylla i köket. Älskar änglar!! Fick en fin sten av min going för en tid sedan, som pryder sin plats.
 
 
Var rädda om er och om varandra, stora goa kramen fr Lotta
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men så trist!! du har varit förkyld och sjuk ett bra tag nu.Hoppas det ger med sig snart för dig.
Visst är det fint med änglar:)har en del i olika versioner, de finaste jag har är änglar som min mamma målat till mig.Det är ju ingen annan än jag som har sådana:)
Ha en fin helg och krya på dig nu.
Kram Jennie

Postat av: PetterCarin

Så besvärligt för dig med detta! Hoppas verkligen att alla medicinerna hjälper!
Här är det också kallt för vår vovve att gå ut, 18 minus i morse, det går snabbt att göra ifrån sig!

Ha en bra helg!
Kram
Carin

2013-01-25 @ 16:51:10
Postat av: Anne-Lie

Hoppas verkligen att du snart blir bättre i ditt öga så du kan se ordentligt.
Kram!

2013-01-26 @ 15:41:40
URL: http://www.skaparrgladje.blogspot.com
Postat av: Evas pyssel

Vilket elände kära du . Men det är en trist och ohälsosam period nu.Tycker jag. Kan bara bli bättre. Längtar efter takdropp och sol som värmer.
Kram Eva

2013-01-27 @ 22:25:52
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0