Pride, glädje, solsken och lite sjukhus

Idag skiner solen och det är sommarvärme. Vilken härlig dag att fira Happy Pride. Idag är det avslutning på en vecka med Kalmarsundspride aktiviteter. Den stora paraden med massa folk går genom staden och manifesterar att Kärlek är för alla.
Detta är andra året som detta arrangeras. Vi tog oss in till stan för att se och uppleva pride paraden.
 
 
Mycket regnbågens färger är det i flaggor och ballonger
 
 
 
Hög musik och otrolig glädje, i Gabbes gäng var det hålligång
 
 
 
Bakom Liverpool flaggan gick Glenn Hysén med sin son Anton Hysén.
 
 
 
Ännu en kändis i paradtåget var Lars-Åke Wilhelmsson - Babsan. Han skulle
tala på scenen på Larmtorget samt deltaga i kvällens fest på Park Hermina.
I fotriktiga skor istället för höga pumps denna dag!!
 
 
 
Våra vänner Ricki och Nisse hade gått All-in med utstyrseln denna dag. Fräckt och kul. Happy Pride!!!
 
 
Sjukhus ja tyvärr har det varit några vändor till akuten. Buken svullnade upp allt mer och blev en stor rodnad på ena sidan som började läcka en klar vätska ur ett litet hål. Läkarna ruskade på huvudet och tog ett odlingsprov från såret och skickade hem mig samma kväll. 
3 dagar senare fick jag en hemsk magvärk som knockade mig totalt. Fick ta ambulans in till akuten. Samma procedur med prover och både kirurger och infektionsläkare som kliade sig i skallen och funderade över mina problem. Hade fått penicillin insatt för visade sig vara stafylocker i såret. Detta visade sig vara för låg dos så diskuterades om det var rosfeber jag hade och isf behövde starkare medicin. Till slut beslöt dom att lägga in mig på AVA Akutvårdsavdelningen - för fanns inga platser på kirurgen eller infektion.
 
Det blev 3 dygn på AVA med penicillindropp var 6e timme samt starka tabletter var 6 timme. Blev sen flyttad till infektionsavd. Läkarna var lika förbryllade fortfarande. För inga blodprover tydde på nån infektion. Ändå fick jag medicin som för en rosfeber. Diskuterade både på första och andra besöket på akuten att göra en skiktröntgen över buken och ett ultraljud. Men var bara snack det blev inget av det.
Så jag skickades hem efter 4 dygn!! Bort med penicillinet och ingen vidare utredning. Magvärken försvann efter 2 dygn men buken är lika svullen o viss rodnad finns kvar än.
 
Många timmars väntan på akuten blev det. Kul utsikt och glo in i en grå dörr.........
 
Nu är jag remitterad till min husläkare som får ta tag i allt igen. Hon har skickat remiss för skiktröntgen av buken. Känns så onödigt med all väntan och förtvivlan och rädsla över vad det är som inte stämmer. Och varför gjordes inte nån röntgen när jag var inlagd? Jag tjatade om det flera gånger. Suck för dagens sjukvård.
Håll alla tummar för mig snälla!
 
Kram Lotta

Kommentarer
Postat av: Carro

Blir så trött. Varför gjorde de det inte när du var inlagd. Jag håller tummarna ❤❤🌸

2016-09-11 @ 01:56:10
Postat av: Eva

Stackars dig. Vad är det med sjukvården idag ?? Vi har ju varit med om en jobbig tur med T:s bråck nyligen . Och ständigt hör man saker som inte har fungerat. Hua !!!
Pride i Kalmar vilken hit. Så skönt att släppa fram all glädje och kärlek. Sonen min var inblandad i Liverpoolträffen och tillhörde det röda gänget med Husénarna. De hade en toppenträff med fotbollsmatch och middag.
Hoppas nu att du bättrar på dig. IGEN !! Du är en kämpe Lotta !!!
Kram från Eva

2016-09-15 @ 10:43:20
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0