Ishockey och julmysstämning

Söndagen spenderade vi i Nybro ishall- Victoriahallen- det var hockeymatch mellan Nybro Vikings och Malmölaget IK Pantern. Och vi var där för och sälja hantverk på den lilla julmarknaden som anordnades i entréhallen. Första gången det anordnades lite julmysstämning i samband med match. Live julmusik och tomtar som delade ut godispåsar till alla barnen mötte besökarna. Tomtegröt till de 100 första besökarna samt glögg med tillbehör såldes. Vi utställare stod åxå för lite juligare inslag.
Många kom ju för att se på matchen såklart men några kikade på det utbud av hantverk och hembakat som såldes. Försäljningen blev inte så lysande men vi fick ju se hockey och umgås med andra och ryckas med i julmyset tillsammans.
 
Borden var små så fick inte plats med så mycket. Ställde upp ett par lådor bredvid o la på duk och fick plats med lite grejer där med.
 
 
 
Benita sålde scrappade saker såsom julkort, chokladkort och tändsticksaskar mm.
 
 
Marie Matmor sålde sitt hembakade kroppkakespadsbröd, vörtbröd, hembakad ostkaka, sylt o saft - hade en strykande åtgång.
 
 
Ulliga gulliga tomtar sålde Gunilla - alltid lika populära!!
 
 
Therese stod ute och sålde granrisbockar och granristomtar samt hembakade kakor, tyvärr ingen vidare försäljning. Men oerhört fina och charmiga prydnader.
 
 
Denna glasinstallation finns mitt i entréhallen. Är man i glasriket ska det synas minsann!!
 
 
Ishockeymatchen då? Jo Nybro Vikings vann med 4-2 över IK Pantern. Stort jubel på hemmapubliken
 
 
Nu är december månad här och en uppmaning att ta det lugnt fram till jul. Stressa inte det blir jul ändå. Lägg en del av måstena åt sidan. Julen kan va knäckande!! :-)
 
 
Kram från Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0