Liten helgutflykt o hemmapyssel

Allt som oftast vill man gärna se sig lite omkring. Och vad ligger närmast? Jo en tur till underbara Öland - Solen och vindarnas ö!!! Vi styrde kosan norröver mot Borgholm, för att kika på nya stolar till balkongen. Finns ett ställe där ÖK Varuhall som har en stor sortering av utemöbler. Jovisst hittade vi stolar- kostar en del men sköna o sitta i och förhoppningsvis bra kvalitet.Självklart passade vi på att besöka Ölandsglass och käka deras supergoda Banana Split. Mums va gott- den satt som en smäck!!
Lite bilder över hamnen o slottsruinen togs. Svängde upp till slottsruinen och kikade lite där åxå och även på Solliden. Gick inte in där, entrén till Solliden är hutlösa 75 kr. Till slottsruinen kostar det 70 kr o bara gå in o kika runt. Stackars barnfamiljer som är ute o semestrar med såna priser.Entrén till Solliden o slottsfogden inspekterar!!!

Självklart så skrek magen efter nåt gott efter denna lilla utflykt. Så det blev Lottas hembakade
hallonpaj med vaniljsås till eftermiddagsfikat. Nytt recept för mej men blev gott.Häromdagen fick vi så äntligen dom nya sängarna levererade fr Kungsängen. Men lyckan blev kort- då alla delarna vi beställt ej var med. Jo sängarna var med i leveransen men inte huvudgaveln och inte rätt sängben heller. Sen visade det sig att den ena sängen var transportskadad i tyget. Måndags exemplar eller otur som vanligt. Så det blir fler besök av montörer från Kungsängen framöver.
Till råga på allt så slutade min fjärrkontroll till sängen att fungera. Ja det är höj- och sänkbara sängar vi köpt. Det gick o höja ryggdelen men ej fälla ner den, och jag vägrar sitta upp o sova!!!! Men gick o fixa tillfälligt genom att vi har kontroller med sladd åxå- den trådlösa fjärren som krabbade. Givetsvis ska dom kolla upp detta åxå- vi ger oss inte - vi ska vara 100 % nöjda. Priset på dessa sängar inkl allt var högt och då ska det ta mig tusan fungera!!! Så det så. Bild kommer senare när allt är på plats :-)

Vädret är till o från, mulet, varmt, regn, åskvärme........... osv. Detta får min kropp ur balans. Har väldig värk i kroppen nu. Värken vandrar runt från ställe till ställe i min kropp. Trots värkande handleder o armbåge skriver jag detta inlägg. Hoppas på bättring snart.

Ha en skön helg alla goa människor, kram fr Lotta
Trackback
RSS 2.0