Kuvösen klar!!!

Nu äntligen har inglasningen av vår balkong blivit färdig. Tog längre tid än vad vi räknat med. Fått tjata lite på firman och ligga på för att nåt skulle hända. Resultatet blev bra- som vi hade tänkt oss. Skönt och kunna nyttja balkong delen även om det är dåligt väder. Har ju inte varit många sköna ljumma sommarkvällar denna sommar men nu kan vi sitta ute på kvällarna men ändå inne..........
 
 
 
Så himla bra det blev- riktigt fint med alla blommor som prunkar på uteplatsen. Staketet fått vit färg och det var välbehövligt minsann. Hoppas på finare väder så vi kan nyttja uteplatsen mer för middagar och fika stunder ute i det gröna.
 
 
Här står Bosse och är nöjd med arbetet som LB glas gjorde. Rullgardiner har vi beställt åxå som levereras om ca 3 v. Väntan på allt nu för tiden. Blir skönt att kunna skärma av lite från solen- om den skiner........
 
 
Min underbara lavendel blommar nu och doften är fantastisk tycker jag. Krukan står mot husväggen och mitt i den vita marmorkrossen. Massa blågröna glas stenar i krukan reflekterar ljuset så fint..... Mys!!
 
Ha nu en skön vecka alla goa läsare, kram fr Lotta

Kommentarer
Postat av: Eva

Gu´vad fint det blev på er balkong.Skönt att ni kan gå ut och sitta på er fina uteplats också. Det verkar så lummigt och mysigt där ni bor. Nu får vi verkligen hoppas på sköna sommarkvällar snart. Man saknar det jättemycket.
Ha det gott !! Eva

2012-07-20 @ 23:43:41
URL: http://evaspysselsida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0